Despre x64 VPS

De ce x64 VPS?

X64 VPS este un partenerul dumneavoastra de hosting web și cloud pentru toate tipurile de business-uri si proiecte online. Suntem experți în solutii de hosting web, VPS si Cloud și punem la dispoziție un portofoliu vast de soluții de stocare a datelor pentru spațiul online.

Sprijinim toti clientii nostrii sa intre si sa se dezvolte in mediul online, pentru a consolida si a continua drumul lor spre succes in spatiul online. Indiferent de nevoia dumneavoastra, de la dezvoltarea unui website, la securitatea domeniului si a datelor dumneavoastra, pana la gestionarea fisierelor in solutii Web, VPS sau Cloud, x64 VPS ofera solutii prin aplicatii, servere si servicii de top.

Serviciile de suport si relatii cu clienti sunt disponibile 24/7 pentru orice tip de pachet ales, astfel incat sa intelegem mai bine afacerea si profilul dumneavoastra pentru a fi capabili sa va oferim cele mai bune servicii si sa reusim impreuna sa profitam cat mai mult de prezenta in online.

Suntem in pas cu cele mai noi si performante tehnologii si infrastructuri software si hardware si oferim aceste servicii la cele mai bune preturi, astfel incat orice serviciu ati alege, calitatea noastra sa fie indeplinita iar rezultatele sa fie cat mai performante.

Partenerul tau spre o dezvoltare corecta

24/7 Suport expert

Aveți o intelegere deplina asupra serviciilor dumneavoastra! Echipa noastră de asistență este întotdeauna activă, indiferent de orice zi a anului.

Expertiza in domeniu

Un hub de informații cuprinzător care vă ajută cu orice lucru legat de platformă și servicii.

Intra in chat

Foloseste-te de chat-ul nostru inteligent pentru a gasi solutia ideala pentru serviciile tale

Întrebări? Comentarii?
Nelamuriri?

Indiferent dacă aveți nevoie de ajutor sau doriți doar câteva sfaturi despre de unde să începeți: contactați experții noștri oricând.